Gensyn med zombiefabrikken – Zombiesplatter Efterskælv -1

‣ Forfatter: Lasse Bo Andersen

‣ Illustrator: Lasse Bo Andersen

‣ Forlag: tekstogtegning.dk

‣ Udgivelsesår: 2017

‣ Pris: 178,75

‣ Målgruppe:8-11 år

‣ Sidetal: 48

‣ Sværhedsgrad: Lix 24

‣ ISBN: 9788799995318

Første bind i Lasse Bo Andersens fortsættelse til sin Zombiesplatterserie. Og med kapiteltitler som En kødrand af levende død og Zombieblod og hjernemasse ved man, hvad man går ind til.

Serien er som sagt en fortsættelse til Zombiesplatter; og den kan næsten ikke læses uafhængig. Gensyn med zombiefabrikken er i hvert fald stærkt præget af småresumeer og forklaringer, og alligevel er man som læser hægtet af. Og det er lidt ærgerligt i en ny serie.

Når det så er sagt, er Gensyn med zombiefabrikken sin genre bevidst og tro. Tom føler sig som sat i et trygt fængsel på den militærbase, hvor han og hans venner er blevet placeret. Og han sniger sig med sergenten Martin på et farligt helikoptertogt til zombiefabrikken, for at lede efter den sidste ampul, der kan kurere verden for zombiesygdommen. Det er et togt, der er dømt til at slå fejl.

Lasse Bo Andersen har selv illustreret den lille håndfuld ulækre tegninger af de kødædende fjender.

Bogen vil egne sig til fri- og selvlæsning for anden til fjerdeklasse. Men kan kun anbefales, hvis man har læst den foregående serie.

Første bind i en genretro zombieserie. Det er fyldt med blod, hjernemasse og cliffhangers. Desværre også en frustration over, at det ikke er en uafhængig bog på trods af, at det er bind 1 i en serie.

Zombie Splatter

Anmeldelsen er skrevet af Jakob Kragh

Er cand.mag. med et speciale om børnelitteratur. Jakob har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur; og det var kun med til at hans glæde over bøger til børn og unge bare voksede uhæmmet. Jakob har en forkærlighed for realisme, for sprogligt stramme og sprogligt flippede bøger. Og så har han siden han kunne sætte to ord sammen elsket de bedste rim og remser.