Det stærkeste våben – Universets helte (4)

‣ Forfatter: Kasper Hoff

‣ Illustrator: Claus Schierbeck

‣ Forlag: Gyldendal

‣ Udgivelsesår: 2018

‣ Pris: 129,95

‣ Målgruppe:8-12 årige

‣ Sidetal: 64

‣ ISBN: 9788702245073

Det stærkeste våben  er  fjerde og sidste bog i Kasper Hoffs serie Universets helte er drengen Aske og hans talende hund Lady i færd med de sidste runder af konkurrencen om at blive Universets Helte. På den måde kan Aske redde menneskeheden, men endnu vigtigere at redde hans forældre fra at blive rumslaver. Aske kommer til at stå over for et dilemma, skal han ofre sejren for at hjælpe en modstander – eller skal han gøre det modsatte og være et godt menneske og besegle sine forældres skæbne?

Fjerde bind i Kasper Hoffs graphic novel-roman afslutter fint historien, selvom den også springer lidt hurtigt gennem konkurrencerne for at nå frem til Askes afgørende dilemma.

Kan ikke læses selvstændigt, men er rigt illustreret og hvert bind er på ca. 60 sider, så det er en overkommelig opgave at læse de tre foregående bind.

Og Kasper Hoff er en dygtig og effektiv genreforfatter.

Fjerde og afsluttende bind i Kasper Hoffs sci-fi-graphic novel-serie. Der springes lidt vel hurtigt til afslutningen, men ellers er det spændende og effektivt.

Kasperhoff.dk

Anmeldelsen er skrevet af Jakob Kragh

Er cand.mag. med et speciale om børnelitteratur. Jakob har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur; og det var kun med til at hans glæde over bøger til børn og unge bare voksede uhæmmet. Jakob har en forkærlighed for realisme, for sprogligt stramme og sprogligt flippede bøger. Og så har han siden han kunne sætte to ord sammen elsket de bedste rim og remser.