En nat i monsterhuset – og andre gys

‣ Forfatter: Lasse Bo Andersen

‣ Forlag: Tekst og tegning

‣ Udgivelsesår: 2018

‣ Pris: 219,95

‣ Målgruppe:10-12 årige

‣ Sidetal: 148

‣ Sværhedsgrad: Lix 24

‣ ISBN: 9788799995370

Lasse Bo Andersens En nat i monsterhuset er tre gysernoveller, der alle har det tilfælles, at de foregår i mystiske og/eller hjemsøgte huse.

Der er noveller om dødsboer, vampyrer og besatte og forladte huse. Der er historier, hvor der er noget okkult på spil – og der er historier, hvor der er en naturlig forklaring.

Især titelnovellen er meget vellykket og creepy, hvor man som læser hele tiden oprigtig er i tvivl: kommer der en naturlig forklaring og vil hovedpersonerne lide en grum og blodig død? Den er virkelig uhyggelig og klaustrofobisk og gysende.

Vil egne sig som frilæsning for de gyserbegejstrede fjerdeklasser.

Novellesamling på tre gyserhistorier, der alle foregår i mystiske huse. Især titelnovellen  er vellykket og fungerer godt.

tekstogtegning.dk – gys

 

 

 

Anmeldelsen er skrevet af Jakob Kragh

Er cand.mag. med et speciale om børnelitteratur. Jakob har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur; og det var kun med til at hans glæde over bøger til børn og unge bare voksede uhæmmet. Jakob har en forkærlighed for realisme, for sprogligt stramme og sprogligt flippede bøger. Og så har han siden han kunne sætte to ord sammen elsket de bedste rim og remser.