Jeg er ikke din

‣ Forfatter: Lea Landgreen

‣ Forlag: Krabat

‣ Udgivelsesår: 2024

‣ Pris: 259,95

‣ Målgruppe:12+

‣ Sidetal: 66

‣ Sværhedsgrad: Lix 15

‣ ISBN: 9788794433938

Ida er blevet kærester med den supersmukke og populære Noah, som er to år ældre end hende. Det er fantastisk. ”Tænk, at du er min,” Siger han. Alle pigerne er misundelige på Ida. Det hele er gået hurtigt mellem dem. Allerede fra da de så hinanden første gang. Det må være ægte kærlighed. Men Noah har temperament, og det er vigtigt for ham, at Ida opfører sig pænt, klæder sig korrekt og gør som han siger. Ellers kan det gå gruelig galt, hvilket det også gør.

Virkelig spændende, men også vigtig bog om, hvordan man som helt ung kan ende i usunde relationer. En bog, der giver et indblik i, hvad man skal være opmærksom på i en kærlighedsrelation.

“Jeg er ikke din” er rørende og skrevet med stor følsomhed og indlevelse. Man bliver som læser draget ind i Idas verden, og føler med hende i denne giftige relation. Læseren oplever på første hånd den rejse og indre kamp, Ida gennemgår.

Denne ungdomsbog er skrevet i et enkelt og letforståeligt sprog. Bogen er spændende og indeholder et plot, som fanger læserens interesse og holder dem engagerede hele vejen igennem. Bogen er relaterbar, og giver læseren mulighed for at spejle sig i karaktererne og de situationer som hun gennemgår.

Forfatter Lea Landgreen debuterede som 14 årig, med udgivelsen af en digtsamling. Senere har hun udgivet flere noveller, en børnebog og nu denne ungdomsbog.

Anmeldelsen er skrevet af Louise Sommer

Jeg studerer til lærer på UCN i Aalborg. Her læser jeg dansk, kristendomskundskab og billedkunst til indskolingen og mellemtrinnet. Udover at studerer, arbejde og læse er jeg mor til en dreng og bonusmor til 2 piger. Derudover er jeg bosat i Gistrup i et dejligt hus. Jeg elsker både bøger til børn, unge og voksne. De bøger, hvor jeg lærer nyt, bliver fanget fra starten eller får noget at tænke over, er mine favoritter.