Molly går til hvalpetræning

‣ Forfatter: Isabelle Halvarsson

‣ Illustrator: Margareta Nordqvist

‣ Forlag: Gyldendal

‣ Udgivelsesår: 2012

‣ Pris: 152

‣ Målgruppe:Oplæsning 6-9 år. Selvlæsning 9-11 år

‣ Sidetal: 125

Sød fortælling om en lille hvalp og dens hverdag. En bog mest for piger i alderen 9-11 år. Kan både fungere som højtlæsningsbog og selvlæsning fra 9 år.

Det er forfatterens første børnebog – en serie som kommer ganske flot fra start.

Marie har i første bind fået en lille Jack Russel-hvalp – Molly af sin storebror. Dette 2. bind handler om Mollys hvalpetræning og hvor fræk den kan være. Historien er krydret med spænding, da hundesmuglerne fra 1. bind dukker op flere gange. Molly er også ved at komme rigtig galt af sted på stranden, men bliver reddet i sidste øjeblik af Maries mormor.

Det er en bog som vil appellere til 9-11 årige piger.  Typografien gør, at den er behagelig at læse og de søde illustrationer er med til at understøtte handlingen. Bogen er ”afprøvet” på en 11 årig pige, som blev optaget af den med det samme og lavede en skoleopgave over den. Hvis den skal selvlæses fra 9 år, kræver det en god læser. Bøgerne i serien kan læses hver for sig.

En god ny serie for piger, der er glad for dyr (specielt hunde). Bogen minder om de meget populære ”Sigge”-bøger. Sød og god stemning, historien er fortalt ud fra en lille hundehvalps synsvinkel. 

Isabelle Halvarsson: http://www.bonniercarlsen.se/forfattare/h/isabelle-halvarsson/

Gyldendal: http://gyldendal.dk/resultat?search=molly%20g%C3%A5r%20til%20hvalpetr%C3%A6ning

Anmeldelsen er skrevet af Pia Aagesen Kleinert og Sanne Katrine Haugaard

Du kan se den enkelte anmelder her på anmeldersiden