R.I.P. 3 – Vampyrens kød og blod

‣ Forfatter: Lasse Bo Andersen

‣ Forlag: tekstogtegning.dk

‣ Udgivelsesår: 2018

‣ Pris: 219,95

‣ Målgruppe:9-12 år

‣ Sidetal: 92

‣ Sværhedsgrad: Lix 24

‣ ISBN: 9788797083703

Vampyrens kød og blod er tredje og sidste bind i serien om den grufulde vampyrinvasion i landsbyen Krejlby. Byen er blevet oversvømmet af en enorm flok zombie-vampyrer, og Rasmus og Philip er prisgivet i deres forsøg på at stoppe dem. Samtidig er Isabella og den mystiske roma-dreng Bozidar blevet indespærret i fangekælderen på slottet. Og det eneste, der kan redde dem, er nogle mystiske og hemmelige evner, vilje og glæden ved entreprenørmaskiner.

Vampyrens kød og blod er det afsluttende bind i serien, som på en fin måde binder de mange tråde sammen. Det er hæsblæsende, uhyggeligt og sammenhængende. Med andre ord, en klassisk horror-fortælling om ulækre, maddikebefængte zombie-vampyrer.

Vil egne sig glimrende som frilæsning for de gyserglade tredjeklasser.

Vampyrens kød og blod binder fint alle de tråde sammen, der er blevet lagt ud i løbet af historien. Selve serien er velfungerende og klassisk gyserfortælling til de gyserglade tredjeklasses elever.

R.I.P.-serie fra tekstogtegning.dk

 

 

Anmeldelsen er skrevet af Jakob Kragh

Er cand.mag. med et speciale om børnelitteratur. Jakob har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur; og det var kun med til at hans glæde over bøger til børn og unge bare voksede uhæmmet. Jakob har en forkærlighed for realisme, for sprogligt stramme og sprogligt flippede bøger. Og så har han siden han kunne sætte to ord sammen elsket de bedste rim og remser.