Sandheden om Rachel Price

‣ Forfatter: Holly Jackson

‣ Oversætter: Sarah Louise Pedersen

‣ Forlag: Gyldendal

‣ Udgivelsesår: 2024

‣ Pris: 164,95

‣ Målgruppe:13+

‣ Sidetal: 536

‣ ISBN: 9788702413175

Holly Jackson, den unge og talentfulde forfatter bag serien “En god piges guide til mord”, har gjort det igen! En ny Young adult spændingsroman med nervepirrende plottwists og dybdegående karakterer er ude!

Bels mor forsvandt, da Bel var blot to år gammel. Det eneste vidne var Bel, men hun husker intet fra den dag. Alt, hvad hun ved, er skabt gennem andres fortællinger om, hvordan Bels mor, Rachel Price blev hevet ud af sin bil mens Bel sad på bagsædet og derefter var væk i 16 år.

En dag ud af det blå, dukker Rachel Price op igen, men alt, hvad Bel havde forestillet sig, om den dag hendes mor ville vende tilbage, bliver gjort til skamme, for intet er som det burde være. Rachel virker mystisk og hendes historie hænger ikke sammen. Bel starter sin egen søgen efter sandheden, og hurtigt går det op for hende, at Rachels forsvinden kun er en lille del af de hemmeligheder, der har været skjult i mange år.

Den perfekte kombination af spænding, mysterier og drama fanger læseren fra første side. Trods bogens mange sider, er det en ægte page turner, som man alt for hurtigt får læst. Ligesom i serien “En god piges guide til mord”, følger man en ung piges perspektiv igennem hele bogen, hvilket giver læseren mulighed for at komme med ind i hendes tanker og følelser. Den ungdommelige og humoristiske skrivestil bakker op om karakteren og hendes oplevelser i det kaos, hun pludselig befinder sig i.

Læseren bliver virkelig holdt på kanten af sædet, og der er garanti for høj puls og spændingsniveau, når Bel forsøger at løse gåden. En meget anbefalelsesværdig og underholdende læseoplevelse for både unge og voksne læsere.

Anmeldelsen er skrevet af Louise Sommer

Jeg studerer til lærer på UCN i Aalborg. Her læser jeg dansk, kristendomskundskab og billedkunst til indskolingen og mellemtrinnet. Udover at studerer, arbejde og læse er jeg mor til en dreng og bonusmor til 2 piger. Derudover er jeg bosat i Gistrup i et dejligt hus. Jeg elsker både bøger til børn, unge og voksne. De bøger, hvor jeg lærer nyt, bliver fanget fra starten eller får noget at tænke over, er mine favoritter.