Vitello får en nuttet lillesøster

‣ Forfatter: Kim Fupz Aakeson

‣ Illustrator: Niels Bo Bojesen

‣ Forlag: Gyldendal

‣ Udgivelsesår: 2024

‣ Pris: 129,95

‣ Målgruppe:5+

‣ Sidetal: 32

‣ ISBN: 9788702402483

Endnu en Vitello bog til samlingen. Denne gang får Vitello en nuttet lillesøster, men allerede på forsiden står det klart, at det ikke kun er fryd og gammen. For pludselig er det ikke længere Vitello, som er den nuttede. Pludselig er det babyen, som får alle gaverne og alt opmærksomheden. Vitello må udtænke en plan og vise den baby, hvem der er den mest nuttede!

Vitello-bøgerne er en fantastisk serie skrevet af den danske forfatter Kim Fupz Aakeson. Serien består af flere bøger, der følger hovedpersonen Vitello og hans oplevelser og udfordringer i hverdagen. Vitello er kendt for at være energisk, livlig og fyldt med skøre ideer. Derudover er bøgerne altid autentiske og en god skildring af børnelivet. Aakeson formår at fange børnenes tankegang og følelser på en måde, som drager læseren ind i Vitello universet. Bøgerne byder på timevis af sjov og skæve påfund.

Udover at bringe smil på familiens læber formår Aakeson også at bringe nogle vigtige temaer i spil. Sproget er let tilgængeligt og præget af en humoristisk tone, som henvender sig særligt godt til det yngste publikum. Vitellos livlige væremåde afspejles i sproget. En god bog til højtlæsning og frilæsning.

Anmeldelsen er skrevet af Louise Sommer

Jeg studerer til lærer på UCN i Aalborg. Her læser jeg dansk, kristendomskundskab og billedkunst til indskolingen og mellemtrinnet. Udover at studerer, arbejde og læse er jeg mor til en dreng og bonusmor til 2 piger. Derudover er jeg bosat i Gistrup i et dejligt hus. Jeg elsker både bøger til børn, unge og voksne. De bøger, hvor jeg lærer nyt, bliver fanget fra starten eller får noget at tænke over, er mine favoritter.