Elliot og voksendyret

‣ Forfatter: Anne Grethen Balslev Jørgensen

‣ Illustrator: Anne Pedersen

‣ Forlag: Vild Maskine

‣ Udgivelsesår: 2023

‣ Pris: 169,95 kr.

‣ Målgruppe:Læs selv fra 9 år - læs højt for 5-9 årige

‣ Sidetal: 108 sider

‣ ISBN: 9788772273648

Elliot er en helt normal dreng, som bor på Amager. Her har Elliot altid boet, og han kender Amager som sin egen baglomme. Elliot bor på Amager Landevej sammen med sin mor, far og forhåbentlig snart et marsvin. Han kan godt lide at gå i skole, men mest fordi, at han har verdens bedste sidemand – Jokke.

Udover at gå i skole, så kan Elliot også godt lide at lave pandekager sammen med din far. Det ender ofte med, at pandekagerne lander i potteplanterne, hvilket mor ikke er fan af.

En aften da hele familien er samlet, fortæller mor og far, at Elliot skal være storebror.
Snart vil babyen ud, og Elliot bliver smidt af hos Fru. Naboen. Her må han mæske sig i kajkager til vild med dans, mens mor og far er på hospitalet.

Første møde med Elliots nye lillesøster er ikke som håbet. Elliot må allerede på vejen hjem opgive at få mors og fars opmærksomhed. Alt er anderledes nu. Mor og far er vokset sammen, og er blevet til et værre voksendyr!

Elliot må spionere mor og far, for at finde ud af hvad der foregår. Han kan ikke klare det alene, men heldigvis har han Jokke og sammen skal de nok får sat fut i fejemøget.

Efter at være blevet storebror, glemmer Elliots forældre alt om ham. Der er ikke længere fjollerier med pandekagekast i køkkenet, men Elliot skal nok få noget opmærksomhed.

Anmeldelsen er skrevet af Louise Sommer

Jeg studerer til lærer på UCN i Aalborg. Her læser jeg dansk, kristendomskundskab og billedkunst til indskolingen og mellemtrinnet. Udover at studerer, arbejde og læse er jeg mor til en dreng og bonusmor til 2 piger. Derudover er jeg bosat i Gistrup i et dejligt hus. Jeg elsker både bøger til børn, unge og voksne. De bøger, hvor jeg lærer nyt, bliver fanget fra starten eller får noget at tænke over, er mine favoritter.