En rigtig far-mand – En sag for Filip M. Lund- hemmelig detektiv 8

‣ Forfatter: Ellen Holmboe

‣ Illustrator: Karla von Bengtson

‣ Forlag: Forlaget Løse Ænder

‣ Udgivelsesår: 2014

‣ Pris: 150,-

‣ Målgruppe:8+

‣ Sidetal: 51

‣ Sværhedsgrad: Lix 10

‣ ISBN: 9788793061213

Kan man savne noget man aldrig har haft? Jeg savner jo ikke en søster. Ellers tak! Eller en hest. Eller et hul i tanden. Men nogle gange er det ikke så sjovt at se de andre drenge og deres fædre. Når de fisker. Spiller bold i gården. Tænder bål. Eller slås for sjovt.

Bogen er den 8. bog i serien ”En sag for Filip M. Lund- hemmelig detektiv.” I denne historie vil detektiven Filip opklare hvem hans far er. Filip bor nemlig alene med sin mor Mona i en lejlighed og de har aldrig talt om hans far. Filips mor vil ganske enkelt ikke tale med ham om hvor og hvem hans far er. Filip beslutter sig derfor til selv at undersøge sagen. Viceværten Karlo er Filips gode ven, og han er rigtig god at tale med, når det gælder nogle af livets store og svære spørgsmål.

På forlagets hjemmeside kan man bl.a læse: ”Forsiderne er en hyldest til gamle filmplakater – og western-seriebøger.” Karla von Bengtsons illustrationer er overvejende sort/hvide med enkelte indslag af røde, gule, blå og brune farver. De understøtter den humoristiske, finurlige og originale tekst.

http://www.xn--lsender-oxa3n.dk/velkommen

http://www.ellenholmboe.dk

Anmeldelsen er skrevet af Pia Aagesen Kleinert og Sanne Katrine Haugaard

Du kan se den enkelte anmelder her på anmeldersiden