Jeg venter i mørket

‣ Forfatter: Benni Bødker

‣ Illustrator: Simon Bukhave

‣ Forlag: Corto

‣ Udgivelsesår: 2015

‣ Pris: 149,-

‣ Målgruppe:10+

‣ Sidetal: 80

‣ Sværhedsgrad: Lix 23

‣ ISBN: 9788793107489

Benni Bødkers jubilæumsbog nr. 100 er en samling af fire creepy gys og er en del af serien 666. Der er uhyggelige dukker, varulve, gravrøvere og hævngerrige genfærd. Benni Bødker kender genrerne til fingerspidserne. De er skarpt komponeret og Bødker skriver stramt og hårdkogt. Nogle af gysene er udpenslede, mens andre er mere underspillede creepy.

Det er længe siden, hun var smuk. Nu er huden bleg, og øjnene stive. Hun har ikke været død særlig længe, men det varme vejr har allerede gjort sit.

Bogen afslutter med en lille forklaring, hvor Bødker har fundet inspiration til historierne.

De fire gys er skabt til 10+-årige, gyser- og Benni Bødker-fans. ’Jeg venter i mørket’ er klassisk Benni Bødker, der lægger sig i naturlig forlængelse af hans tidligere bøger. Og Simon Bukhave er virkelig ferm til at illustrere uhyggeligt og klamt.

Fire korte gysernoveller af Benni Bødker. Det er hårdkogt og creepy, stilsikkert og henvender sig til Bødker-fans og børn fra 10 år, der godt kan lide de (u)behagelige ilinger ned ad ryggen.

http://benniboedker.dk/

http://forlagetcorto.dk/

Anmeldelsen er skrevet af Jakob Kragh

Er cand.mag. med et speciale om børnelitteratur. Jakob har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur; og det var kun med til at hans glæde over bøger til børn og unge bare voksede uhæmmet. Jakob har en forkærlighed for realisme, for sprogligt stramme og sprogligt flippede bøger. Og så har han siden han kunne sætte to ord sammen elsket de bedste rim og remser.