Store Nørd – eksperimenter og sjove tricks du selv kan lave

‣ Forfatter: Emil NielsenKåre Nielsen

‣ Illustrator: Forlaget Carlsen, Lars Hornemann

‣ Forlag: CarlsenDR

‣ Udgivelsesår: 2012

‣ Pris: 199,95

‣ Målgruppe:11+

‣ Sidetal: 60

‣ ISBN: 9788711388358

Store Nørd er kendt fra TV, hvor brødrene Kåre og Emil Nielsen har haft en række udsendelser i Ramasjang (DR). Det er et par friske fyre, som ved hvad de gør når de eksperimenterer. Bogen indeholder en række vejledninger/opskrifter til forskellige forsøg – de fleste er ”kan selv”- forsøg, men et par enkelte kræver en voksen ved siden af. Det bliver på fineste vis forklaret i forordet.

På de første sider præsenterer brødrene sig på hver deres dobbeltopslag med alt fra ”yndlingsfag i skolen” til ”Hvad vil du gerne være, når du bliver voksen”. Det er en skæg og anderledes måde at præsenterer sig på og der er ikke så meget tekst læseren skal igennem, før man er klar til at afprøve de forskellige forsøg.

”Store Nørd” henvender sig til børn mellem 11-13 år som elsker at eksperimentere med små forsøg. Med denne bog bliver det muligt. Forsøgene er ufarlige og forholdsvis nemme at udføre.
Det er en bog til privat brug og underholdning. Forsøgene egner sig ikke til undervisningsbrug i et fysiklokale.

http://carlsen.dk/da-DK/SimpleSearch.aspx?q=store+n%c3%b8rd

Anmeldelsen er skrevet af Sanne Katrine Haugaard

Uddannet fra Zahles Seminarium i 1995. Har været ansat på Skovshoved Skole siden 1995. Blev i 2002 uddannet som skolebibliotekar og har fungeret som sådan siden.