Sover du Boris?

‣ Forfatter: Ryan T. Higgins

‣ Illustrator: Ryan T. Higgins

‣ Oversætter: Camilla Schierbeck

‣ Forlag: Forlaget Carlsen

‣ Udgivelsesår: 2023

‣ Pris: 129,95 kr.

‣ Målgruppe:fra 4 år

‣ Sidetal: 48 sider

‣ ISBN: 9788727025544

“Sover du Boris?” Er endnu en skøn og humoristisk billedbog om bjørnen Boris og hans fjollede venner Nipper og Tidsel. Egentlig var planen bare at lave en interaktiv bog, men så kom Tidsel til at råbe ”Sover du Boris?” henover titelsiden, så nu måtte bogen opkaldes herefter.

 ”Hvordan er luren? Okay, læser, ikke flere flyvende sofaer. Den slags gør vi ikke.

Musik kan måske hjælpe Boris med at sove.

Læser, spil en vuggevise på klaveret for Boris!”

Historien er både underholdende og interaktiv, da læseren skal deltage aktivt i læsningen ved at tippe, ryste og dreje bogen på hovedet for at hjælpe Boris med at falde i søvn.

Bogen er charmerende illustreret, og teksten er enkel og letforståelig, hvilket gør den velegnet til både små og lidt større børn. Boris og hans venner er skønne karakterer, og den hjertevarme billedebog vil få både børn og voksne til at smile og grine.

En fantastisk læseoplevelse, som jeg varmt kan anbefale

Anmeldelsen er skrevet af Louise Sommer

Jeg studerer til lærer på UCN i Aalborg. Her læser jeg dansk, kristendomskundskab og billedkunst til indskolingen og mellemtrinnet. Udover at studerer, arbejde og læse er jeg mor til en dreng og bonusmor til 2 piger. Derudover er jeg bosat i Gistrup i et dejligt hus. Jeg elsker både bøger til børn, unge og voksne. De bøger, hvor jeg lærer nyt, bliver fanget fra starten eller får noget at tænke over, er mine favoritter.