DIY – med bløde materialer

‣ Forfatter: Maria Frantzen Sanko

‣ Illustrator: Niklas Antonson

‣ Forlag: alinea

‣ Udgivelsesår: 2024

‣ Pris: 237,50

‣ Målgruppe:9-13 år

‣ Sidetal: 40

‣ Sværhedsgrad: Lix 19

‣ ISBN: 9788723568717

Stimuler din kreativitet og fantasi sammen med børnene gennem nye kreationer. Giv værelset eller tøjet et personligt præg. Skab noget unikt, imens I skaber minder sammen.

En fantastisk bog, som fortæller dig alt, hvad du skal vide, før du starter på en nyt kreativt projekt, og som også holder dig i hånden hele vejen igennem processen. Udover at guide dig igennem hele processen i dit nye kreaprojekt, så får du også en grundig introduktion inden opstarten.

Hvad koster det? Hvad kræver det af mig? Hvad skal jeg bruge? Spørgsmålene hober sig op, når man først går i gang, og indimellem kan det virke uoverskueligt allerede inden opstart. Men ikke længere.

Bogen her skaber de bedste betingelser for at hele familien. Og klasserne ude i skolerne kan starte trygt op på hele 8 nye hobbyer. Vil du lære at strikke, hækle, batik, sy, filte, knytte, brodere eller væve med perler, så har du den perfekte opstarterbog lige her.

Bogen er en del af serien Rød Fagklub, som er en samling af fagbøger tilpasset børn i alderen 9-13 år. I samme serie findes bøgerne Ordblind, Drager, Mode, var det en ufo? Detektiver og Ekstremt rig.

Bogens opbygning er overskuelig og sproget er enkelt og forståelig. Sætningerne og afsnittene er korte, hvilket gør bøgerne velegnet til de yngste og nye læsere. Bogen er opbygget som en klassisk fagbog med indholdsfortegnelse, ordforklaring og stikordsregister.

Anmeldelsen er skrevet af Louise Sommer

Jeg studerer til lærer på UCN i Aalborg. Her læser jeg dansk, kristendomskundskab og billedkunst til indskolingen og mellemtrinnet. Udover at studerer, arbejde og læse er jeg mor til en dreng og bonusmor til 2 piger. Derudover er jeg bosat i Gistrup i et dejligt hus. Jeg elsker både bøger til børn, unge og voksne. De bøger, hvor jeg lærer nyt, bliver fanget fra starten eller får noget at tænke over, er mine favoritter.